Rafał Żabiński
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2010 Chory w umieralni
7.0 2010 Dowódca ochotników (gościnnie)
3.8 2009 Komornik (gościnnie)
8.0
Na górze i na dole
Bugtime Adventures
2006 (polski dubbing)
6.9 2004 Policjant (gościnnie)
4.1 2002 Dormesko (polski dubbing)
7.2
Jak to działa?
Way Thing Work, The
2002 (polski dubbing)
4.2 2000 Aleksander Ligocki, reżyser
5.3
Bob Budowniczy
Bob the Builder
1999 Walec (polski dubbing)
7.0
Papirus
Papyrus
1998 (polski dubbing)
7.4 1997 (1998)(gościnnie)
6.8
Przygody misia Paddingtona
Adventures of Paddington Bear, The
1997 (polski dubbing)
6.5 1997 Czerwonoarmista (gościnnie) (niewymie
6.5 1994 Jakub (polski dubbing)
7.6 1988 Martin, człowiek Wettera (gościnnie)
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 Pianista (nowa wersja) (polski dubbing)
7.8
Dom
1980 (2000) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rafał Żabiński filmy Rafał Żabiński najlepsze filmy Rafał Żabiński zdjęcia Rafał Żabiński galeria Rafał Żabiński biografia Rafał Żabiński nominacje Rafał Żabiński nagrody i wyróżnienia Rafał Żabiński filmografia Rafał Żabiński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.