Robert Błoński
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Ławnik (gościnnie)
5.0 2010 Michał (gościnnie)
6.7 2010 Michał (gościnnie)
7.6 2010 Michał (gościnnie)
5.1 2008 Michał (gościnnie)
3.9 2008 Michał (gościnnie)
5.1 2007 Michał (gościnnie)
6.9 2004 Michał (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Błoński filmy Robert Błoński najlepsze filmy Robert Błoński zdjęcia Robert Błoński galeria Robert Błoński biografia Robert Błoński nominacje Robert Błoński nagrody i wyróżnienia Robert Błoński filmografia Robert Błoński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.