Robert Jarociński
Data urodzenia: 1976-05-08
Miejsce urodzenia: Toruń, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2011 Barbazul (polski dubbing)
3.2 2011 Barbazul (polski dubbing)
8.0
Avengers: Potęga i moc
Avengers: Earth's Mightiest Heroes, The
2010 Barbazul (polski dubbing)
7.7
Najnowsze wydanie
Latest Buzz, The
2008 Barbazul (polski dubbing)
6.9 2004 Barbazul (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Jarociński filmy Robert Jarociński najlepsze filmy Robert Jarociński zdjęcia Robert Jarociński galeria Robert Jarociński biografia Robert Jarociński nominacje Robert Jarociński nagrody i wyróżnienia Robert Jarociński filmografia Robert Jarociński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.