Robert Kibalski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Ekspert daktyloskopii(gościnnie)
6.8 2011 Ekspert daktyloskopii (gościnnie)
5.0 2010 Fałszywy ojciec (gościnnie)
5.8 2010 Pacjent (gościnnie)
5.6 2010 Szef techników (gościnnie)
7.4
Ratatuj
Ratatouille
2007 (polski dubbing)
4.5 2006 Policjant (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Ksiądz (gościnnie)
6.9 2004 Oficer drużyny w Rudkach (gościnnie)
5.8 2003 (gościnnie)
7.9
Słowami Ginger
As Told by Ginger
2000 Winston (polski dubbing)
7.2
Pomocy! To banda Kudłacza!
Help! It's the Hair Bear Bunch
1971 Złośnik (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Kibalski filmy Robert Kibalski najlepsze filmy Robert Kibalski zdjęcia Robert Kibalski galeria Robert Kibalski biografia Robert Kibalski nominacje Robert Kibalski nagrody i wyróżnienia Robert Kibalski filmografia Robert Kibalski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.