Robert Ostolski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Sędzia (gościnnie)
6.8 2011 Oficer(gościnnie)
6.8 2011 Oficer (gościnnie)
7.2 2010 Furman
6.5 2010 Zbigniew (gościnnie)
6.8 2009
6.3 2008 Rozmówca Walczaka / Sprzedawca jabłek (gościnnie)
7.9 2007 Policjant (gościnnie)
4.5 2007 Listonosz (gościnnie)
4.6 2007 Mechanik (gościnnie)
5.1 2007 Strażnik więzienny (gościnnie)
5.2 2005 Saper (gościnnie)
3.5 2005 Witek, kolega Edka (gościnnie)
7.9 2004 Majster kamieniarzy (gościnnie)
5.7 2004 Śledczy (gościnnie)
6.9 2004 Patolog (gościnnie)
5.3 2002 Krępy
4.2 2000 Romek, narzeczony Zosi Kowalczyk
5.6 2000 Uczestnik programu "Magnes" (gościnnie)
2.7 1999 (gościnnie)
7.3 1999 Łysy, gwałciciel Krystyny
6.4
Pokémon
Poketto monsutâ
1997 (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Ostolski filmy Robert Ostolski najlepsze filmy Robert Ostolski zdjęcia Robert Ostolski galeria Robert Ostolski biografia Robert Ostolski nominacje Robert Ostolski nagrody i wyróżnienia Robert Ostolski filmografia Robert Ostolski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.