Robert Wrzosek
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.8 2010 Żandarm / Oficer (gościnnie)
5.6 2010 Żandarm / Oficer (gościnnie)
6.3 2009 Żandarm / Oficer (gościnnie)
4.5 2009 Żandarm / Oficer (gościnnie)
6.6 2009 Żandarm / Oficer (gościnnie)
3.8 2009 Żandarm / Oficer (gościnnie)
7.8 2008 Żandarm / Oficer (gościnnie)
6.8 2007 Żandarm / Oficer (gościnnie)
5.7 2006 Żandarm / Oficer (gościnnie)
6.5 2006 Żandarm / Oficer (gościnnie)
4.6 2005 Żandarm / Oficer (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Żandarm / Oficer (gościnnie)
6.9 2004 Żandarm / Oficer (gościnnie)
7.2 2003 Żandarm / Oficer (gościnnie)
6.7 1999 Żandarm / Oficer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Wrzosek filmy Robert Wrzosek najlepsze filmy Robert Wrzosek zdjęcia Robert Wrzosek galeria Robert Wrzosek biografia Robert Wrzosek nominacje Robert Wrzosek nagrody i wyróżnienia Robert Wrzosek filmografia Robert Wrzosek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.