Robert Zawadzki
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2010 Strażak, policjant (gościnnie)
6.3 2008 Strażak, policjant (gościnnie)
4.6 2005 Strażak, policjant (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Strażak, policjant (gościnnie)
6.9 2004 Strażak, policjant (gościnnie)
6.7 1999 Strażak, policjant (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Zawadzki filmy Robert Zawadzki najlepsze filmy Robert Zawadzki zdjęcia Robert Zawadzki galeria Robert Zawadzki biografia Robert Zawadzki nominacje Robert Zawadzki nagrody i wyróżnienia Robert Zawadzki filmografia Robert Zawadzki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.