Roksana Krzemińska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Sekretarka w kancelarii (gościnnie)
6.7 2010 Dziewczyna (gościnnie)
5.0 2010 Dziewczyna (gościnnie)
6.5 2010 Dziewczyna (gościnnie)
6.6 2009 Dziewczyna (gościnnie)
6.3 2008 Dziewczyna (gościnnie)
4.8 2006 Dziewczyna (gościnnie)
6.7 2005 Dziewczyna (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Dziewczyna (gościnnie)
6.9 2004 Dziewczyna (gościnnie)
8.1 2003 Dziewczyna (gościnnie)
6.7 1999 Dziewczyna (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Roksana Krzemińska filmy Roksana Krzemińska najlepsze filmy Roksana Krzemińska zdjęcia Roksana Krzemińska galeria Roksana Krzemińska biografia Roksana Krzemińska nominacje Roksana Krzemińska nagrody i wyróżnienia Roksana Krzemińska filmografia Roksana Krzemińska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.