Ryszard Abraham
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.2 2010 Policjant na komendzie
7.3 2009 Konduktor
3.9 2008 Właściciel działki (gościnnie)
7.7 2007 Uczestnik sondy ulicznej (gościnnie)
6.9 2004 Policjant w szkole w Szczytnie (gościnnie)
5.8 2003 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ryszard Abraham filmy Ryszard Abraham najlepsze filmy Ryszard Abraham zdjęcia Ryszard Abraham galeria Ryszard Abraham biografia Ryszard Abraham nominacje Ryszard Abraham nagrody i wyróżnienia Ryszard Abraham filmografia Ryszard Abraham aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.