Ryszard Faron
Data urodzenia: 1952-04-18
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2005 Zaczyk, kolega Jaśka (gościnnie)
6.9 2004 Zaczyk, kolega Jaśka (gościnnie)
6.3 1984 Zaczyk, kolega Jaśka (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Zaczyk, kolega Jaśka (gościnnie)
7.3 1979 Zaczyk, kolega Jaśka (gościnnie)
7.8 1976 Zaczyk, kolega Jaśka (gościnnie)
7.1 1976 Zaczyk, kolega Jaśka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ryszard Faron filmy Ryszard Faron najlepsze filmy Ryszard Faron zdjęcia Ryszard Faron galeria Ryszard Faron biografia Ryszard Faron nominacje Ryszard Faron nagrody i wyróżnienia Ryszard Faron filmografia Ryszard Faron aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.