Ryszard Radwański
Data urodzenia: 1953

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2010 Ojciec Olgi (gościnnie)
6.3 2008 Józef Burzyński, mąż Róży (gościnnie)
7.7 2007 Andrzej Mochancki, szef protokołu dyplomatycznego MSZ (gościnnie)
5.4 2006 (narrator) (gościnnie)
6.9 2004 Oficer dyżurny (gościnnie)
7.2 2001 Lekarz wojskowy w szpitalu wojennym
5.3 1999 Świadek
6.1 1999 Policjant aresztujący "Kurtza"
6.9 1996 Specjalista MSW
7.5 1995 Wąsik, policjant współpracujący z mafią (gościnnie)
5.2 1995 Biznesmen na przyjęciu u Morawskiego (gościnnie)
6.1 1994 Konduktor w pociągu do Białegostoku (niewymieniony w czołówce)
5.8 1993 Urzędnik w Wydziale Zieleni Miejskiej (gościnnie)
6.1 1991
7.3 1991
6.8 1991 Tajniak (gościnnie)
7.8 1990 Członek grupy oficjeli na sali kina "Wolność"(niewymieniony w czołówce)
6.3 1989 (epizod)
7.4 1989 SB-ek w porcie
7.6 1988 Porucznik MO prowadzący śledztwo w sprawie wypadku samolotu(niewymieniony w czołówce)
7.6 1988 Celnik na granicy (gościnnie)
7.8 1988 Lisowczyk (gościnnie)
7.7 1987 Kierowca samochodu zastępujący mordercę
7.5 1987 Tajniak
7.0 1986 Faszysta - zamachowiec
6.3 1985 Młodzieniec
5.2 1984 Górnik
7.3 1984 Kolega z biura
5.9 1983 Roboty
7.6 1982
6.9 1981
7.8
Dom
1980 Pracownik Radiokomitetu (gościnnie)
6.8 1977 Pacjent próbujący wejść do gabinetu bez kolejki (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ryszard Radwański filmy Ryszard Radwański najlepsze filmy Ryszard Radwański zdjęcia Ryszard Radwański galeria Ryszard Radwański biografia Ryszard Radwański nominacje Ryszard Radwański nagrody i wyróżnienia Ryszard Radwański filmografia Ryszard Radwański aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.