Sambor Czarnota
Data urodzenia: 1977-03-16
Miejsce urodzenia: Częstochowa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Bojownik żydowski Moryc (gościnnie)
0.0 2011 Bojownik żydowski Moryc (gościnnie)
5.0 2010 Bojownik żydowski Moryc (gościnnie)
6.7 2010 Bojownik żydowski Moryc (gościnnie)
6.8 2010 Bojownik żydowski Moryc (gościnnie)
5.8 2010 Bojownik żydowski Moryc (gościnnie)
7.2 2010 Bojownik żydowski Moryc (gościnnie)
6.5 2010 Bojownik żydowski Moryc (gościnnie)
6.9 2009 Bojownik żydowski Moryc (gościnnie)
0.0 2009 Bojownik żydowski Moryc (gościnnie)
8.1 2008 Bojownik żydowski Moryc (gościnnie)
6.3 2008 Bojownik żydowski Moryc (gościnnie)
4.3 2007 Bojownik żydowski Moryc (gościnnie)
6.8 2007 Bojownik żydowski Moryc (gościnnie)
5.2 2005 Bojownik żydowski Moryc (gościnnie)
4.4 2005 Bojownik żydowski Moryc (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Bojownik żydowski Moryc (gościnnie)
6.9 2004 Bojownik żydowski Moryc (gościnnie)
4.7 2003 Bojownik żydowski Moryc (gościnnie)
5.9 2000 Bojownik żydowski Moryc (gościnnie)
3.6 1999 Bojownik żydowski Moryc (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sambor Czarnota filmy Sambor Czarnota najlepsze filmy Sambor Czarnota zdjęcia Sambor Czarnota galeria Sambor Czarnota biografia Sambor Czarnota nominacje Sambor Czarnota nagrody i wyróżnienia Sambor Czarnota filmografia Sambor Czarnota aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.