Sebastian Stankiewicz
Data urodzenia: 1978-01-08
Miejsce urodzenia: Bolesławiec, Polska

Biografia:
Ukończył Studium Animatorów Kultury we Wrocławiu i Państwową Wyższą Szkołę Teatralną im. Ludwika Solskiego w Krakowie. Zagrał w wielu serialach i teledyskach. Za sobą ma również debiut w pełnometrażowym filmie "Nie Panikuj" w reż. Bodo Koxa. Posiada ponadprzeciętne zdolności konferansjerskie i prawo jazdy kategorii B. Poza występami przed kamerą interesują go te na boisku, zwykle w roli bramkarza.
5.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2011 Nabywca dywanu
6.5 2010 Nabywca dywanu
5.0 2010 Nabywca dywanu
3.2 2009 Nabywca dywanu
7.1 2008 Nabywca dywanu
6.3 2008 Nabywca dywanu
7.9 2007 Nabywca dywanu
4.8 2006 Nabywca dywanu
6.4 2006 Nabywca dywanu
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Nabywca dywanu
6.9 2004 Nabywca dywanu
7.2 2003 Nabywca dywanu
6.7 1999 Robert / Wilhelm (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sebastian Stankiewicz filmy Sebastian Stankiewicz najlepsze filmy Sebastian Stankiewicz zdjęcia Sebastian Stankiewicz galeria Sebastian Stankiewicz biografia Sebastian Stankiewicz nominacje Sebastian Stankiewicz nagrody i wyróżnienia Sebastian Stankiewicz filmografia Sebastian Stankiewicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.