Sławomir Federowicz
Data urodzenia: 1967-02-14
Miejsce urodzenia: Białobrzegi, Polska

Biografia:
Szatyn o piwnych oczach. 175-cio centymetrowy Wodnik. Gra na perkusji, flecie, pianinie i gitarze. Lubi taniec nowoczesny i klasyczny. Biegle włada językiem francuskim. W 1992 ukończył PWST we Wrocławiu, wcześniej szkołę muzyczną
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2004 Reżyser, znajomy Nadolskiego (gościnnie)
7.2 2002 Mateusz, kolega Kasi z liceum (głos)
5.1
Królowa złodziei
Marion du faouet - chef de volerus
1997
6.9 1997 Antek Gołąbek, syn Aleksandry i Franciszka (odc. 5,6)
6.5 1997 "Czarny", żołnierz polskiego oddziału partyzanckiego (gościnnie)
7.5 1995 Opiekun psa, który miał być spalony

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sławomir Federowicz filmy Sławomir Federowicz najlepsze filmy Sławomir Federowicz zdjęcia Sławomir Federowicz galeria Sławomir Federowicz biografia Sławomir Federowicz nominacje Sławomir Federowicz nagrody i wyróżnienia Sławomir Federowicz filmografia Sławomir Federowicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.