Sławomir Głazek
Data urodzenia: 1963

Biografia:
Ukończył warszawską PWST w 1987 roku i od tego czasu jest w zespole aktorskim Teatu Polskiego w Warszawie. Występował w "Dzienniku Telewizyjnym" Jacka Federowicza.
5.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Prokurator (gościnnie)
3.0 2012 Prezes lotników
3.9 2012 Prezes lotników
7.2 2011 Członek jury konkursu kulinarnego (gościnnie)
6.5 2011 Jawor (gościnnie)
3.5 2010 Jawor (gościnnie)
6.7 2010 Jawor (gościnnie)
5.8 2010 Jawor (gościnnie)
5.8 2010 Jawor (gościnnie)
7.2 2010 Jawor (gościnnie)
6.5 2010 Jawor (gościnnie)
5.6 2009 Jawor (gościnnie)
8.1 2008 Jawor (gościnnie)
8.2
Kulisy II wojny światowej
World War Two - Behind Closed Doors
2008 Jawor (gościnnie)
3.9 2008 Jawor (gościnnie)
6.3 2008 Jawor (gościnnie)
4.3 2007 Jawor (gościnnie)
6.8 2007 Jawor (gościnnie)
5.6 2007 Jawor (gościnnie)
7.0 2006 Jawor (gościnnie)
5.4 2006 Jawor (gościnnie)
4.4 2006 Jawor (gościnnie)
8.8
Auschwitz. Naziści i "ostateczne rozwiązanie"
Auschwitz: The Nazis and the 'Final Solution'
2005 Jawor (gościnnie)
5.7 2004 Jawor (gościnnie)
4.4 2004 Jawor (gościnnie)
6.9 2004 Jawor (gościnnie)
7.0 1998 Jawor (gościnnie)
9.0 1997 Jawor (gościnnie)
6.5 1997 Jawor (gościnnie)
7.0 1996 Jawor (gościnnie)
6.3 1991 Jawor (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sławomir Głazek filmy Sławomir Głazek najlepsze filmy Sławomir Głazek zdjęcia Sławomir Głazek galeria Sławomir Głazek biografia Sławomir Głazek nominacje Sławomir Głazek nagrody i wyróżnienia Sławomir Głazek filmografia Sławomir Głazek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.