Sławomir Grzymkowski
Data urodzenia: 1968-03-05

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Janusz Wróblewski, ojciec Sebastiana (gościnnie)
7.3 2011 Pan w okularach (gościnnie)
6.5 2010 Przedsiębiorca Michał Oliński (gościnnie)
6.4 2009 Przedsiębiorca Michał Oliński (gościnnie)
6.3 2008 Przedsiębiorca Michał Oliński (gościnnie)
5.4 2006 Przedsiębiorca Michał Oliński (gościnnie)
4.4 2006 Przedsiębiorca Michał Oliński (gościnnie)
5.2 2005 Przedsiębiorca Michał Oliński (gościnnie)
5.0 2005 Przedsiębiorca Michał Oliński (gościnnie)
8.2 2005 Przedsiębiorca Michał Oliński (gościnnie)
2.9 2004 Przedsiębiorca Michał Oliński (gościnnie)
6.9 2004 Przedsiębiorca Michał Oliński (gościnnie)
8.1 2003 Przedsiębiorca Michał Oliński (gościnnie)
5.8 2003 Przedsiębiorca Michał Oliński (gościnnie)
6.2 2002 Przedsiębiorca Michał Oliński (gościnnie)
7.2 2002 Przedsiębiorca Michał Oliński (gościnnie)
6.1 1999 Przedsiębiorca Michał Oliński (gościnnie)
7.0 1998 Przedsiębiorca Michał Oliński (gościnnie)
6.9
Przygody Olivera Twista
Nouvelles aventures d'Oliver Twist, Les
1997 Przedsiębiorca Michał Oliński (gościnnie)
6.5 1997 Przedsiębiorca Michał Oliński (gościnnie)
6.6 1995 Przedsiębiorca Michał Oliński (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sławomir Grzymkowski filmy Sławomir Grzymkowski najlepsze filmy Sławomir Grzymkowski zdjęcia Sławomir Grzymkowski galeria Sławomir Grzymkowski biografia Sławomir Grzymkowski nominacje Sławomir Grzymkowski nagrody i wyróżnienia Sławomir Grzymkowski filmografia Sławomir Grzymkowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.