Sławomir Olszewski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2009 Adwokat (gościnnie)
6.3 2008 Adwokat (gościnnie)
8.2 2005 Adwokat (gościnnie)
6.9 2004 Adwokat (gościnnie)
7.5 1995 Adwokat (gościnnie)
3.8 1994 Adwokat (gościnnie)
6.8 1991 Adwokat (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sławomir Olszewski filmy Sławomir Olszewski najlepsze filmy Sławomir Olszewski zdjęcia Sławomir Olszewski galeria Sławomir Olszewski biografia Sławomir Olszewski nominacje Sławomir Olszewski nagrody i wyróżnienia Sławomir Olszewski filmografia Sławomir Olszewski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.