Stanisław Biczysko
Data urodzenia: 1955

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Ojciec Okońskiej
8.1 2008 Dozorca w Poznaniu (gościnnie)
7.0 2007 Dozorca w Poznaniu (gościnnie)
6.5 2006 Dozorca w Poznaniu (gościnnie)
6.0 2004 Dozorca w Poznaniu (gościnnie)
6.9 2004 Dozorca w Poznaniu (gościnnie)
4.7 2001 Dozorca w Poznaniu (gościnnie)
7.0 1998 Dozorca w Poznaniu (gościnnie)
6.9 1998 Dozorca w Poznaniu (gościnnie)
7.3 1989 Dozorca w Poznaniu (gościnnie)
8.2 1987 Dozorca w Poznaniu (gościnnie)
7.3 1987 Dozorca w Poznaniu (gościnnie)
7.7 1986 Dozorca w Poznaniu (gościnnie)
7.3 1979 Dozorca w Poznaniu (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stanisław Biczysko filmy Stanisław Biczysko najlepsze filmy Stanisław Biczysko zdjęcia Stanisław Biczysko galeria Stanisław Biczysko biografia Stanisław Biczysko nominacje Stanisław Biczysko nagrody i wyróżnienia Stanisław Biczysko filmografia Stanisław Biczysko aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.