Stanisław Zatłoka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.9 2008 "Olej" (gościnnie)
6.9 2004 Jubiler (gościnnie)
6.7 1990
7.7 1986 (gościnnie)
6.7 1985 Witold, książę litewski (gościnnie)
6.8 1983 Dowódca partyzantów
6.9 1980 Ostoja, dworzanin Zygmunta Augusta (gościnnie)
5.7 1978 Pierre, przyjaciel Jean Paula Boissanta(gościnnie)
7.5 1975 Ratajski
6.2 1971 Żołnierz Witek

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stanisław Zatłoka filmy Stanisław Zatłoka najlepsze filmy Stanisław Zatłoka zdjęcia Stanisław Zatłoka galeria Stanisław Zatłoka biografia Stanisław Zatłoka nominacje Stanisław Zatłoka nagrody i wyróżnienia Stanisław Zatłoka filmografia Stanisław Zatłoka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.