Stefan Popkowski
Data urodzenia: 1971-07-10
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska
Stan cywilny: żona Izabela Augustowska (od 2006)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Dienst (gościnnie)
8.1 2008 Dienst (gościnnie)
5.1 2008 Dienst (gościnnie)
6.3 2008 Dienst (gościnnie)
4.5 2007 Dienst (gościnnie)
4.4 2006 Dienst (gościnnie)
4.5 2006 Dienst (gościnnie)
6.9 2004 Dienst (gościnnie)
8.1 2003 Dienst (gościnnie)
7.2 2002 Dienst (gościnnie)
6.2 2001 Dienst (gościnnie)
4.7 2001 Dienst (gościnnie)
4.2 2000 Dienst (gościnnie)
5.6 2000 Dienst (gościnnie)
6.4 2000 Dienst (gościnnie)
6.5 1999 Dienst (gościnnie)
5.6 1998 Dienst (gościnnie)
5.1 1998 Dienst (gościnnie)
6.5 1997 Dienst (gościnnie)
6.3 1996 Dienst (gościnnie)
7.2 1995 Dienst (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stefan Popkowski filmy Stefan Popkowski najlepsze filmy Stefan Popkowski zdjęcia Stefan Popkowski galeria Stefan Popkowski biografia Stefan Popkowski nominacje Stefan Popkowski nagrody i wyróżnienia Stefan Popkowski filmografia Stefan Popkowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.