Szymon Kuśmider
Data urodzenia: 1967-02-01
Miejsce urodzenia: Kraków, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2011 Grabarz Pociech (gościnnie)
5.7 2009 Grabarz Pociech (gościnnie)
8.1 2008 Grabarz Pociech (gościnnie)
7.2 2008 Grabarz Pociech (gościnnie)
6.4 2008 Grabarz Pociech (gościnnie)
6.3 2008 Grabarz Pociech (gościnnie)
5.4 2007 Grabarz Pociech (gościnnie)
5.4 2006 Grabarz Pociech (gościnnie)
5.0 2005 Grabarz Pociech (gościnnie)
2.4 2005 Grabarz Pociech (gościnnie)
6.9 2004 Grabarz Pociech (gościnnie)
6.6 2003 Grabarz Pociech (gościnnie)
6.7 2003 Grabarz Pociech (gościnnie)
5.0 2001 Grabarz Pociech (gościnnie)
6.9 1997 Grabarz Pociech (gościnnie)
7.4 1994 Grabarz Pociech (gościnnie)
5.4 1993 Grabarz Pociech (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Szymon Kuśmider filmy Szymon Kuśmider najlepsze filmy Szymon Kuśmider zdjęcia Szymon Kuśmider galeria Szymon Kuśmider biografia Szymon Kuśmider nominacje Szymon Kuśmider nagrody i wyróżnienia Szymon Kuśmider filmografia Szymon Kuśmider aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.