Teresa Dzielska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2004 Aneta Czerwińska (gościnnie)
6.6 2003
4.7 2002 Jagoda Strumiłło (gościnnie)
7.2 2002 Pani kupująca psa (głos) (gościnnie)
7.2 2001 Maria Juszkiewicz-Piłsudska, pierwsza żona Piłsudskiego
4.8 2001 Agniecha (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Teresa Dzielska filmy Teresa Dzielska najlepsze filmy Teresa Dzielska zdjęcia Teresa Dzielska galeria Teresa Dzielska biografia Teresa Dzielska nominacje Teresa Dzielska nagrody i wyróżnienia Teresa Dzielska filmografia Teresa Dzielska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.