Tomasz Kalczyński
Data urodzenia: 1969

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Asystent sędziego (gościnnie)
4.3 2011 Prokurator Gardas (gościnnie)
7.1 2008 Konrad (gościnnie)
6.3 2008 (gościnnie)
4.5 2007 Listonosz (gościnnie)
2.9 2004 Junior (gościnnie)
6.9 2004 Sprzedawca w sklepie "Fidela" (gościnnie)
4.9 2003 Taksówkarz na Okęciu (gościnnie)
6.7 2003 (gościnnie)
4.2 2000 Policjant interweniujący w domu Laudańskich po wizycie domniemanych inspektorów PIH-u
7.0 1998 Policjant (gościnnie)
7.4 1997 (gościnnie)
6.5 1997 Dowódca oddziału AK (gościnnie)
7.0 1996 Człowiek Sachara
7.8
Dom
1980 Robotnik w FSO (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tomasz Kalczyński filmy Tomasz Kalczyński najlepsze filmy Tomasz Kalczyński zdjęcia Tomasz Kalczyński galeria Tomasz Kalczyński biografia Tomasz Kalczyński nominacje Tomasz Kalczyński nagrody i wyróżnienia Tomasz Kalczyński filmografia Tomasz Kalczyński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.