Tomasz Kozłowicz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.3 2011 Tolek Surówka (gościnnie)
6.7 2010 Ryszard Szyma, ojciec Adama (gościnnie)
5.0 2010 Kolega Jerzego (gościnnie)
3.6 2010 Burly (polski dubbing) (narrator)
5.2 2009 Prokurator Zbyszek
7.5
Zafalowani
Stoked
2009 Snack Shack (polski dubbing)
7.1
Nie ma to jak statek
Suite Life on Deck, The
2008 Pan Moseby (polski dubbing)
6.3 2008 Galica (gościnnie)
5.4 2007 Filip Hanasz (gościnnie)
6.9
Zagroda według Otisa
Back at the Barnyard
2007 Bingo / Nikczemnik (polski dubbing)
7.0
Nie ma to jak hotel
Suite Life of Zack and Cody, The
2005 Mr. Moseby (polski dubbing)
3.5 2005 Jacek Nowak, właściciel Kancelarii Notarialnej, w której jako sekretarka pracuje Ewa Majdan
6.4 2005 Bling-Bling Boy / Sklepikarz (polski dubbing)
6.6
Podwójne życie Jagody Lee
Life and Times of Juniper Lee, The
2005 Bier-bo-tanio (polski dubbing)
7.9 2004 Klient agencji towarzyskiej "Lolita" (gościnnie)
6.3 2004 Kelner (gościnnie)
5.7 2004 Pikulski (gościnnie)
7.0
Brenda i pan Whiskers
Brandy & Mr. Whiskers
2004 Pan Whiskers (polski dubbing)
6.0
Transformerzy: Wojna o Energon
Transformer: Super Link
2004 Kicker (polski dubbing)
6.9 2004 Kierownik Banku (gościnnie)
8.1 2003 Henryk Karbowiak, brat Wasiaka
7.5
Kaczor Dodgers
Duck Dodgers
2003 (polski dubbing)
7.3
Co nowego u Scooby'ego?
What's New Scooby-Doo?
2002 (polski dubbing)
6.8 2002 Dratewka (głos)
7.2 2002 Wodzirej na balu przebierańców/ Prowadzący aukcję (głos)
7.7
Mroczne przygody Billy'ego i Mandy
Grim Adventures of Billy & Mandy, The
2001 Pryszczaty nastolatek / Elf (polski dubbing)
6.1 2001 Kuba Zalapski, mąż Klary
7.0 2001 Pan Mirek (gościnnie)
7.4
Liga Sprawiedliwych
Justice League
2001 (polski dubbing)
8.2
Spirited Away: W Krainie Bogów
Sen to Chihiro no kamikakushi
2001 Różne głosy (polski dubbing)
4.2 2000 Michał Nowicki
1.0 2000 Lektor
6.5 1999 Kelner (gościnnie)
7.0 1998 Tomasz Markowski (gościnnie)
6.3
Atomówki
Powerpuff Girls, The
1998 Jeden z Amebowców (polski dubbing)
5.9
Żywiołki
Tidings, The
1997 (polski dubbing)
7.5 1995 Kamil Zybertowicz, funkcjonariusz UOP, partner Halskiego
7.6
Timon i Pumba
Timon and Pumbaa
1995 Ząb #3 / Kontroler (polski dubbing)
7.6 1995 Kim (polski dubbing)
5.6
Bodzio, mały helikopter
Budgie, The Little Helicopter
1994 Bodzio (polski dubbing)
4.9
Patrol Jin Jina
Jin Jin and Panda Patrol
1994 Rudy (polski dubbing)
7.3
Animaniacy
Animaniacs
1993 Yakko (polski dubbing)
7.2
Rodzina Addamsów
Addams Family, The
1992 (polski dubbing)
6.6
Kot Ik!
Eek! the Cat
1992 Lektor I (polski dubbing)
6.8 1991 Piotr, miłość, później mąż Agnieszki (gościnnie)
8.1 1991 (głos)
8.3
Zwariowane Melodie
Merrie Melodies: Starring Bugs Bunny and Friends
1990 (polski dubbing)
7.0 1990 Punk (polski dubbing)
5.2 1990 Lektor
7.7
Drużyna RR
Chip 'n Dale Rescue Rangers
1989 Miron, jeden z sekty Klub Koli (polski dubbing)
7.8 1988 Władek Bareczko, syn Krysi (gościnnie)
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 (polski dubbing)
8.3
Leśna rodzina
Sylvanian Families
1987 (polski dubbing)
7.8
Gumisie
Gummi Bears, The
1985 Unwyn (polski dubbing)
7.5
Dookoła świata z Willim Fogiem
Vuelta al mundo de Willy Fog, La
1981 Pułkownik (wersja VCD) (polski dubbing)
7.4
Nowy Scooby Doo
New Scooby-Doo Movies, The
1972 (polski dubbing)
7.0
Jetsonowie
Jetsons, The
1962 (polski dubbing)
7.5
Flintstonowie
Flintstones, The
1960 (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tomasz Kozłowicz filmy Tomasz Kozłowicz najlepsze filmy Tomasz Kozłowicz zdjęcia Tomasz Kozłowicz galeria Tomasz Kozłowicz biografia Tomasz Kozłowicz nominacje Tomasz Kozłowicz nagrody i wyróżnienia Tomasz Kozłowicz filmografia Tomasz Kozłowicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.