Tomasz Mandes
Data urodzenia: 1976-06-14
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Policjant (gościnnie)
6.8 2011 Policjant (gościnnie)
6.5 2011 Policjant (gościnnie)
5.0 2010 Policjant (gościnnie)
6.7 2010 Policjant (gościnnie)
5.6 2010 Policjant (gościnnie)
7.6 2010 Policjant (gościnnie)
3.0 2008 Policjant (gościnnie)
3.9 2008 Policjant (gościnnie)
6.3 2008 Policjant (gościnnie)
5.8 2007 Policjant (gościnnie)
5.0 2007 Policjant (gościnnie)
4.4 2006 Policjant (gościnnie)
4.4 2006 Policjant (gościnnie)
4.5 2006 Policjant (gościnnie)
2.4 2005 Policjant (gościnnie)
8.2 2005 Komisarz Piotr Borek (gościnnie)
6.9 2004 Policjant (gościnnie)
4.2 1999 Policjant (gościnnie)
6.9 1997 Policjant (gościnnie)
6.4 1992 Policjant (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tomasz Mandes filmy Tomasz Mandes najlepsze filmy Tomasz Mandes zdjęcia Tomasz Mandes galeria Tomasz Mandes biografia Tomasz Mandes nominacje Tomasz Mandes nagrody i wyróżnienia Tomasz Mandes filmografia Tomasz Mandes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.