Tomasz Piątkowski
Data urodzenia: 1974-10-15
Miejsce urodzenia: Elbląg, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Lekarz (gościnnie)
4.9 2009 Lekarz (gościnnie)
6.6
Mała wielka miłość
Expecting Love
2008 Lekarz (gościnnie)
4.3 2007 Lekarz (gościnnie)
3.7 2007 Lekarz (gościnnie)
6.4 2006 Lekarz (gościnnie)
6.9 2004 Lekarz (gościnnie)
4.7 2003 Lekarz (gościnnie)
6.2
Bliźniaki Cramp
Cramp Twins, The
2001 Lekarz (gościnnie)
7.0 1998 Lekarz (gościnnie)
5.6 1998 Lekarz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tomasz Piątkowski filmy Tomasz Piątkowski najlepsze filmy Tomasz Piątkowski zdjęcia Tomasz Piątkowski galeria Tomasz Piątkowski biografia Tomasz Piątkowski nominacje Tomasz Piątkowski nagrody i wyróżnienia Tomasz Piątkowski filmografia Tomasz Piątkowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.