Tomasz Traczyński
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2012 Prenderghast (polski dubbing)
3.9 2008 (gościnnie)
7.9 2007 Policjant przesłuchujący blondynkę (gościnnie)
6.9 2004 Dziennikarz (gościnnie)
7.7 1989 Student(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tomasz Traczyński filmy Tomasz Traczyński najlepsze filmy Tomasz Traczyński zdjęcia Tomasz Traczyński galeria Tomasz Traczyński biografia Tomasz Traczyński nominacje Tomasz Traczyński nagrody i wyróżnienia Tomasz Traczyński filmografia Tomasz Traczyński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.