Wacław Szklarski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2009 Bogusz, pracownik Surmacza (gościnnie)
2.0 2007 Kolega 1
4.4 2006 Jean Le Monte (gościnnie)
6.5 2006 Profesor Grzybowski (gościnnie)
6.9 2004 Sąsiad Malaka (gościnnie)
6.1 2003 Nieznajomy (gościnnie)
4.2 2000 Strażnik w Pałacu Kultury i Nauki
8.3
Zwariowane Melodie
Merrie Melodies: Starring Bugs Bunny and Friends
1990 (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wacław Szklarski filmy Wacław Szklarski najlepsze filmy Wacław Szklarski zdjęcia Wacław Szklarski galeria Wacław Szklarski biografia Wacław Szklarski nominacje Wacław Szklarski nagrody i wyróżnienia Wacław Szklarski filmografia Wacław Szklarski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.