Waldemar Błaszczyk
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2011 Tomasz Krommer
7.4 2010 Lekarz
5.8 2010 Kieszkowski, asystent Dalibąka (gościnnie)
5.6 2009 Rafał
7.0 2009 Galara
2.6 2008 Andrzej Poznański
6.3 2008 Robert Galiński (gościnnie)
3.8 2007 Krzysztof, partner Uli
4.4 2006 Darek Dajewski, partner Anny
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Doktor Grochowicz (gościnnie)
6.1 2004 Marcin
6.9 2004 Mąż kierowniczki sklepu (goscinnie)
4.9 2003 Ochroniarz
6.6 2003 Cezary Warchoł
5.5 2003 Ochroniarz Grzegorz
7.4 2002 "Partner" Anity Nowickiej (gościnnie)
7.2 2002 Ksiądz (głos) (gościnnie)
5.8 2001 Marcin Bochenek, syn Haliny i Augusta, policjant
3.6 1999 Filip Matuszewski
7.0 1998 Bartuś (gościnnie)
6.4
Nowe podróże Guliwera
Gulliver's Travels
1992 (polski dubbing)
7.4
Królewna Złoty Loczek
Lady Lovelylocks and the Pixietails
1987 (polski dubbing)
6.2
Huckleberry Finn
Huckleberry-No Boken
1976 (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Waldemar Błaszczyk filmy Waldemar Błaszczyk najlepsze filmy Waldemar Błaszczyk zdjęcia Waldemar Błaszczyk galeria Waldemar Błaszczyk biografia Waldemar Błaszczyk nominacje Waldemar Błaszczyk nagrody i wyróżnienia Waldemar Błaszczyk filmografia Waldemar Błaszczyk aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.