Wanda Neumann
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2004 Bronia
4.7 1994 Bronia
6.5 1991 Bronia
6.5 1982 Bronia
8.0 1979 Bronia
7.9 1977 Bronia
6.6 1974 Bronia

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wanda Neumann filmy Wanda Neumann najlepsze filmy Wanda Neumann zdjęcia Wanda Neumann galeria Wanda Neumann biografia Wanda Neumann nominacje Wanda Neumann nagrody i wyróżnienia Wanda Neumann filmografia Wanda Neumann aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.