Wenanty Nosul
Data urodzenia: 1949

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Roman Kozłowski (gościnnie)
6.5 2011 Roman Kozłowski (gościnnie)
6.8 2011 Roman Kozłowski (gościnnie)
7.7
Święty Augustyn
Sant'Agostino
2010 Roman Kozłowski (gościnnie)
7.2 2010 Roman Kozłowski (gościnnie)
7.5 2009 Roman Kozłowski (gościnnie)
6.4 2009 Roman Kozłowski (gościnnie)
6.3 2008 Roman Kozłowski (gościnnie)
4.3 2007 Roman Kozłowski (gościnnie)
7.9
Wojna i pokój
War and Peace
2007 Roman Kozłowski (gościnnie)
5.1 2007 Roman Kozłowski (gościnnie)
5.0 2007 Roman Kozłowski (gościnnie)
5.2 2005 Roman Kozłowski (gościnnie)
5.0 2005 Roman Kozłowski (gościnnie)
5.3 2005 Roman Kozłowski (gościnnie)
8.2 2005 Roman Kozłowski (gościnnie)
7.9 2004 Roman Kozłowski (gościnnie)
6.0 2004 Roman Kozłowski (gościnnie)
5.6 2004 Roman Kozłowski (gościnnie)
6.9 2004 Roman Kozłowski (gościnnie)
4.8 2003 Roman Kozłowski (gościnnie)
6.6 2003 Roman Kozłowski (gościnnie)
3.0
Córka konsula
Gunblast vodka
2000 Roman Kozłowski (gościnnie)
6.5 2000 Roman Kozłowski (gościnnie)
6.8 1999 Roman Kozłowski (gościnnie)
6.1 1997 Roman Kozłowski (gościnnie)
6.4
W krainie władcy smoków
Spellbinder: Land of the Dragon Lord
1997 Roman Kozłowski (gościnnie)
10.0 1989 Roman Kozłowski (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wenanty Nosul filmy Wenanty Nosul najlepsze filmy Wenanty Nosul zdjęcia Wenanty Nosul galeria Wenanty Nosul biografia Wenanty Nosul nominacje Wenanty Nosul nagrody i wyróżnienia Wenanty Nosul filmografia Wenanty Nosul aktor Wenanty Nosul reżyser Wenanty Nosul scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.