Wiesław Kupczak
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2012 Ojciec "Rahima"
6.6 2011 Strażnik w kopalni
6.9 2004 Policjant Duda (gościnnie)
7.2 2003 Stanisław Lasek (gościnnie)
4.2 2000 Hydraulik (gościnnie)
7.8 1988 (gościnnie)
7.6 1982 (gościnnie)
7.8
Dom
1980 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wiesław Kupczak filmy Wiesław Kupczak najlepsze filmy Wiesław Kupczak zdjęcia Wiesław Kupczak galeria Wiesław Kupczak biografia Wiesław Kupczak nominacje Wiesław Kupczak nagrody i wyróżnienia Wiesław Kupczak filmografia Wiesław Kupczak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.