Wiesław Niżyński
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2010 Menel (gościnnie)
7.5 2009 Menel (gościnnie)
6.3 2008 Menel (gościnnie)
8.2 2005 Menel (gościnnie)
6.9 2004 Menel (gościnnie)
5.8 2003 Menel (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wiesław Niżyński filmy Wiesław Niżyński najlepsze filmy Wiesław Niżyński zdjęcia Wiesław Niżyński galeria Wiesław Niżyński biografia Wiesław Niżyński nominacje Wiesław Niżyński nagrody i wyróżnienia Wiesław Niżyński filmografia Wiesław Niżyński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.