Wiesław Wójcik
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2008 Winiarski, dziadek Romy (gościnnie)
5.1 2008 Winiarski, dziadek Romy (gościnnie)
6.9 2004 Winiarski, dziadek Romy (gościnnie)
6.0 1985 Winiarski, dziadek Romy (gościnnie)
6.4 1984 Winiarski, dziadek Romy (gościnnie)
5.2 1979 Winiarski, dziadek Romy (gościnnie)
6.8 1978 Winiarski, dziadek Romy (gościnnie)
6.8 1977 Winiarski, dziadek Romy (gościnnie)
7.6 1976 Winiarski, dziadek Romy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wiesław Wójcik filmy Wiesław Wójcik najlepsze filmy Wiesław Wójcik zdjęcia Wiesław Wójcik galeria Wiesław Wójcik biografia Wiesław Wójcik nominacje Wiesław Wójcik nagrody i wyróżnienia Wiesław Wójcik filmografia Wiesław Wójcik aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.