Władysław Grzywna
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2010 Recepcjonista w hotelu (gościnnie)
7.0 2010 Recepcjonista w hotelu (gościnnie)
5.8 2010 Recepcjonista w hotelu (gościnnie)
7.6 2010 Recepcjonista w hotelu (gościnnie)
4.7 2009 Recepcjonista w hotelu (gościnnie)
5.1 2008 Recepcjonista w hotelu (gościnnie)
6.3 2008 Recepcjonista w hotelu (gościnnie)
4.5 2007 Recepcjonista w hotelu (gościnnie)
4.6 2007 Recepcjonista w hotelu (gościnnie)
6.2
Miejskie szkodniki
Urban Vermin
2007 Recepcjonista w hotelu (gościnnie)
4.8 2006 Recepcjonista w hotelu (gościnnie)
4.4 2006 Recepcjonista w hotelu (gościnnie)
5.0 2005 Recepcjonista w hotelu (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Recepcjonista w hotelu (gościnnie)
6.1 2004 Recepcjonista w hotelu (gościnnie)
6.9 2004 Recepcjonista w hotelu (gościnnie)
6.7
Ekspres polarny
Polar Express, The
2004 Recepcjonista w hotelu (gościnnie)
5.8 2003 Recepcjonista w hotelu (gościnnie)
4.7 2002 Recepcjonista w hotelu (gościnnie)
7.2 2002 Recepcjonista w hotelu (gościnnie)
4.8 2001 Recepcjonista w hotelu (gościnnie)
4.0 2001 Recepcjonista w hotelu (gościnnie)
6.4 2000 Recepcjonista w hotelu (gościnnie)
6.7 1999 Sędzia (gościnnie)
6.6 1999 Recepcjonista w hotelu (gościnnie)
5.7 1999 Recepcjonista w hotelu (gościnnie)
7.0 1998 Recepcjonista w hotelu (gościnnie)
7.9
Nowe przygody Kubusia Puchatka
New Adventures of Winnie the Pooh, The
1988 Recepcjonista w hotelu (gościnnie)
8.3
Leśna rodzina
Sylvanian Families
1987 Recepcjonista w hotelu (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Władysław Grzywna filmy Władysław Grzywna najlepsze filmy Władysław Grzywna zdjęcia Władysław Grzywna galeria Władysław Grzywna biografia Władysław Grzywna nominacje Władysław Grzywna nagrody i wyróżnienia Władysław Grzywna filmografia Władysław Grzywna aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.