Włodzimierz Midak
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2009 Emeryt na pogotowiu (gościnnie)
3.9 2008 Włodzimierz Karmanow (gościnnie)
6.3 2008 Pacjent (gościnnie)
7.9 2007 Współwięzień "Cygi" (gościnnie)
5.1 2007 Dozorca (gościnnie)
5.4 2006 (gościnnie)
7.3 2006 Dozorca
6.9 2004 Klient w taksówce (gościnnie)
5.8 2003 Pacjent (gościnnie)
6.1 2002 Czesio (głos) (gościnnie)
4.7 2002 Kierowca karetki (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Włodzimierz Midak filmy Włodzimierz Midak najlepsze filmy Włodzimierz Midak zdjęcia Włodzimierz Midak galeria Włodzimierz Midak biografia Włodzimierz Midak nominacje Włodzimierz Midak nagrody i wyróżnienia Włodzimierz Midak filmografia Włodzimierz Midak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.