Włodzimierz Wilkosz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2004 Sąsiad Roszkowskich (gościnnie)
4.2 2000 Klient Galerii Sztuki Ludowej "Nowicki" (gościnnie)
7.4 1997 Profesor wf'u(gościnnie)
6.5 1988 Włodzimierz Lipiec, inspektor z komendy stołecznej (gościnnie)
6.5 1981 Staszek, "ktoś z daleka"
4.6 1965 Górnik Wina

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Włodzimierz Wilkosz filmy Włodzimierz Wilkosz najlepsze filmy Włodzimierz Wilkosz zdjęcia Włodzimierz Wilkosz galeria Włodzimierz Wilkosz biografia Włodzimierz Wilkosz nominacje Włodzimierz Wilkosz nagrody i wyróżnienia Włodzimierz Wilkosz filmografia Włodzimierz Wilkosz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.