Wojciech Billip
Data urodzenia: 1965-06-06
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.3 2011 Ordynator (gościnnie)
7.9 2007 Policjant (gościnnie)
5.0 2007 Komisarz Radwański
3.7 2004 Lekarz w Szpitalu (gościnnie)
6.9 2004 Nowacki, ojciec Jacka (goscinnie) (gościnnie)
5.3 2002 Łaziebny (gościnnie)
7.4 2002 Recepcjonista w hotelu
3.8 2001 Łaziebny(niewymieniony w czołówce)
7.2 2001 Oficer informujący Piłsudskiego o zdobyciu Wilna
6.4 2000 Zięć Kujawy(gościnnie)
5.6 2000 Policjant (gościnnie)
7.0 1998 Jacek Walczak (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wojciech Billip filmy Wojciech Billip najlepsze filmy Wojciech Billip zdjęcia Wojciech Billip galeria Wojciech Billip biografia Wojciech Billip nominacje Wojciech Billip nagrody i wyróżnienia Wojciech Billip filmografia Wojciech Billip aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.