Wojciech Dmochowski
Data urodzenia: Ostr&oacut

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2004 Leszek Jawor (gościnnie)
7.3
Co nowego u Scooby'ego?
What's New Scooby-Doo?
2002 (polski dubbing) (partie wokalne)
6.4
Fimbusie
Fimbles
2002 Fimbo (polski dubbing)
7.2 1997
7.2
Kacza paczka
Quack Pack
1996 (polski dubbing)
6.8
Szczeniak zwany Scooby Doo
Pup Named Scooby-Doo, A
1988 (polski dubbing) (partie wokalne)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wojciech Dmochowski filmy Wojciech Dmochowski najlepsze filmy Wojciech Dmochowski zdjęcia Wojciech Dmochowski galeria Wojciech Dmochowski biografia Wojciech Dmochowski nominacje Wojciech Dmochowski nagrody i wyróżnienia Wojciech Dmochowski filmografia Wojciech Dmochowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.