Wojciech Kobiałko
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.0 2008 Sąsiad z psem (gościnnie)
6.9 2004 Sprzedawca (gościnnie)
5.9 2003 (gościnnie)
7.2 2001 (gościnnie)
6.4 2000 (gościnnie)
6.5 1997 Repatriant (gościnnie)
6.7 1996 (gościnnie)
7.5 1995 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wojciech Kobiałko filmy Wojciech Kobiałko najlepsze filmy Wojciech Kobiałko zdjęcia Wojciech Kobiałko galeria Wojciech Kobiałko biografia Wojciech Kobiałko nominacje Wojciech Kobiałko nagrody i wyróżnienia Wojciech Kobiałko filmografia Wojciech Kobiałko aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.