Wojciech Kuliński
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2010 Redaktor tv (gościnnie)
5.1 2008 Redaktor tv (gościnnie)
5.8 2007 Redaktor tv (gościnnie)
4.6 2007 Redaktor tv (gościnnie)
6.4 2006 Redaktor tv (gościnnie)
4.6 2005 Redaktor tv (gościnnie)
8.2 2005 Policjant (gościnnie)
6.9 2004 Redaktor tv (gościnnie)
7.2 2003 Redaktor tv (gościnnie)
6.7 1999 Redaktor tv (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wojciech Kuliński filmy Wojciech Kuliński najlepsze filmy Wojciech Kuliński zdjęcia Wojciech Kuliński galeria Wojciech Kuliński biografia Wojciech Kuliński nominacje Wojciech Kuliński nagrody i wyróżnienia Wojciech Kuliński filmografia Wojciech Kuliński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.