Wojciech Medyński
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.3 2007 Witold, impresario Sylwii Sztern
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Daniel, były narzeczony Frani (gościnnie)
5.7 2004 Aktor Waldek Gniazdowski (gościnnie)
6.9 2004 Szantażysta (gościnnie)
5.2 2003 Doktor Rafał Ziemiański (gościnnie)
4.7 2002 Andrzej (gościnnie)
7.2 2002 Spiker na "Gali Multimedialnej" (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wojciech Medyński filmy Wojciech Medyński najlepsze filmy Wojciech Medyński zdjęcia Wojciech Medyński galeria Wojciech Medyński biografia Wojciech Medyński nominacje Wojciech Medyński nagrody i wyróżnienia Wojciech Medyński filmografia Wojciech Medyński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.