Wojciech Walasik
Data urodzenia: 1963-05-20
Miejsce urodzenia: Łódź, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2009 Pielęgniarz Zenon
6.9
Edek Debeściak
Best Ed
2008 (polski dubbing)
5.0 2005 Mężczyzna w biurze PUR-u (gościnnie)
2.8 2004 Policjant
6.9 2004 Leszek Dornal (gościnnie)
8.1 2003 Policjant Sawczuk (gościnnie)
4.7 2003 Kalendowski, dyrektor ZOO
7.2 2001 Aktor "Zielonego Balonika"
7.3 1991 Kwatermistrz
7.0 1991 Wojtek
6.4 1989 Mężczyzna na sylwestrze u Julii

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wojciech Walasik filmy Wojciech Walasik najlepsze filmy Wojciech Walasik zdjęcia Wojciech Walasik galeria Wojciech Walasik biografia Wojciech Walasik nominacje Wojciech Walasik nagrody i wyróżnienia Wojciech Walasik filmografia Wojciech Walasik aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.