Wojciech Zagórski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2009 Stary Żyd (gościnnie)
8.1 2008 Stary Żyd (gościnnie)
3.4 2005 Stary Żyd (gościnnie)
5.0 2005 Stary Żyd (gościnnie)
6.5
Anioł stróż
Man of the House
2005 Stary Żyd (gościnnie)
6.9 2004 Stary Żyd (gościnnie)
5.3 2002 Stary Żyd (gościnnie)
7.0 1987 Stary Żyd (gościnnie)
7.7 1986 Stary Żyd (gościnnie)
7.2 1985 Stary Żyd (gościnnie)
8.3 1983 Stary Żyd (gościnnie)
8.2 1982 Stary Żyd (gościnnie)
7.9 1980 Stary Żyd (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Stary Żyd (gościnnie)
7.5 1973 Stary Żyd (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wojciech Zagórski filmy Wojciech Zagórski najlepsze filmy Wojciech Zagórski zdjęcia Wojciech Zagórski galeria Wojciech Zagórski biografia Wojciech Zagórski nominacje Wojciech Zagórski nagrody i wyróżnienia Wojciech Zagórski filmografia Wojciech Zagórski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.