Zbigniew Kasprzyk
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2012 Strażak
7.6 2010
6.7 2010 Kierowca z TV (gościnnie)
5.1 2008 Policjant (gościnnie)
3.9 2008 Piech (gościnnie)
7.0 2007 Inżynier (gościnnie)
5.7 2006 (gościnnie)
6.9 2004 Świadek-rowerzysta (gościnnie)
6.4 2000
6.4 2000 Odźwierny w hotelu "Bristol" (gościnnie)
6.5 1997 Parobek (gościnnie)
7.5 1995 (gościnnie)
5.2 1995 (gościnnie)
9.3
Powodzenia, żołnierzyku
Bonne Chance Frenchie
1991 Fournier
7.7 1986
8.1
Smerfy
Smurfs
1981 (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zbigniew Kasprzyk filmy Zbigniew Kasprzyk najlepsze filmy Zbigniew Kasprzyk zdjęcia Zbigniew Kasprzyk galeria Zbigniew Kasprzyk biografia Zbigniew Kasprzyk nominacje Zbigniew Kasprzyk nagrody i wyróżnienia Zbigniew Kasprzyk filmografia Zbigniew Kasprzyk aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.