Zbigniew Kozłowski
Data urodzenia: 1976-04-08
Miejsce urodzenia: Płock, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2011 Dostawca pizzy (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.0
Avengers: Potęga i moc
Avengers: Earth's Mightiest Heroes, The
2010 Sierżant w obozie szkoleniowym w Anglii (gościnnie)
4.5
Kapitan Biceps
Captain Biceps
2010 Sierżant w obozie szkoleniowym w Anglii (gościnnie)
7.6 2010 Jubiler (gościnnie)
7.5 2009 Sierżant w obozie szkoleniowym w Anglii (gościnnie)
5.5 2009 Sierżant w obozie szkoleniowym w Anglii (gościnnie)
6.4 2009 Sierżant w obozie szkoleniowym w Anglii (gościnnie)
8.1 2008 Sierżant w obozie szkoleniowym w Anglii (gościnnie)
7.2 2008 Sierżant w obozie szkoleniowym w Anglii (gościnnie)
9.0
Potwory i piraci
Monsters and Pirates
2008 Sierżant w obozie szkoleniowym w Anglii (gościnnie)
5.4 2007 Sierżant w obozie szkoleniowym w Anglii (gościnnie)
4.4 2006 Sierżant w obozie szkoleniowym w Anglii (gościnnie)
6.9 2004 Sierżant w obozie szkoleniowym w Anglii (gościnnie)
8.1 2003 Sierżant w obozie szkoleniowym w Anglii (gościnnie)
5.5 2003 Sierżant w obozie szkoleniowym w Anglii (gościnnie)
6.1
Legenda Nezha
Legend of Nezha, The
2003 Sierżant w obozie szkoleniowym w Anglii (gościnnie)
7.2 2002 Sierżant w obozie szkoleniowym w Anglii (gościnnie)
7.2 2001 Sierżant w obozie szkoleniowym w Anglii (gościnnie)
5.6 1998 Sierżant w obozie szkoleniowym w Anglii (gościnnie)
6.9 1997 Sierżant w obozie szkoleniowym w Anglii (gościnnie)
7.4 1994 Sierżant w obozie szkoleniowym w Anglii (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zbigniew Kozłowski filmy Zbigniew Kozłowski najlepsze filmy Zbigniew Kozłowski zdjęcia Zbigniew Kozłowski galeria Zbigniew Kozłowski biografia Zbigniew Kozłowski nominacje Zbigniew Kozłowski nagrody i wyróżnienia Zbigniew Kozłowski filmografia Zbigniew Kozłowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.