Zbigniew Świderski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 (gościnnie)
4.4 2010 (gościnnie)
6.4 2009 (gościnnie)
8.1 2008 (gościnnie)
6.8 2007 (gościnnie)
6.9 2004 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zbigniew Świderski filmy Zbigniew Świderski najlepsze filmy Zbigniew Świderski zdjęcia Zbigniew Świderski galeria Zbigniew Świderski biografia Zbigniew Świderski nominacje Zbigniew Świderski nagrody i wyróżnienia Zbigniew Świderski filmografia Zbigniew Świderski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.