Zbigniew Wróbel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2012 Szef "Rahima"
8.8
Auschwitz. Naziści i "ostateczne rozwiązanie"
Auschwitz: The Nazis and the 'Final Solution'
2005 (gościnnie)
6.9 2004 Komendant posterunku (gościnnie)
7.8
Król szamanów
Shaman King
2003 (polski dubbing)
7.2 2003 Major (gościnnie)
5.9
MegaMan: NT Warrior
Rockman.exe
2002 (polski dubbing)
7.3
Nowe przygody Lucky Luke'a
Nouvelles aventures de Lucky Luke, Les
2001 (polski dubbing)
8.2 1982 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zbigniew Wróbel filmy Zbigniew Wróbel najlepsze filmy Zbigniew Wróbel zdjęcia Zbigniew Wróbel galeria Zbigniew Wróbel biografia Zbigniew Wróbel nominacje Zbigniew Wróbel nagrody i wyróżnienia Zbigniew Wróbel filmografia Zbigniew Wróbel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.