Zofia Plewińska
Data urodzenia: 1953

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2004 Gosposia Gawrońskich (gościnnie)
7.5 1987 Ekspedientka
7.0 1987 Gretchen, służąca Aurory(niewymieniony w czołówce)
7.9 1987 (gościnnie)
6.7 1986
7.0 1986
7.7 1984 Nauczycielka

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zofia Plewińska filmy Zofia Plewińska najlepsze filmy Zofia Plewińska zdjęcia Zofia Plewińska galeria Zofia Plewińska biografia Zofia Plewińska nominacje Zofia Plewińska nagrody i wyróżnienia Zofia Plewińska filmografia Zofia Plewińska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.