Zygmunt Fok
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2004 Dozorca parkingu (2004) (gościnnie)
4.5 2003 Ksiądz (gościnnie)
6.1 1999 Dziadek
5.2 1995 Pyrka, polonijny biznesmen (gościnnie)
5.8 1993 Szewczyk, technik na budowie mostu (gościnnie)
6.7
Nowe przygody Arsena Lupin
Nouveaux Exploits d'Arsene Lupin, Les
1993 Mężczyzna w autobusie
6.3 1991 Kierownik budowy kościoła
6.8 1991 Portier w szpitalu (gościnnie)
7.5 1988 Gospodarz w bloku Moniki, ojciec panny młodej
4.3 1988 Major Woronow
7.6 1988 Pracownik PGR-u
7.3 1987 Urzędnik carski w Karpinie
4.7 1984 Niemiecki przemysłowiec na zdjęciu pokazywanym Iwińskiemu przez Stanisława
6.5 1983 Mężczyzna na bazarze
7.8
Dom
1980 Józef Oliński, ogrodnik przechowujący majdan "Drukarza" / Mężczyzna na losowaniu nagród rzeczowych P
7.3 1980 Woźny
7.4 1974 Profesor Zuber (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zygmunt Fok filmy Zygmunt Fok najlepsze filmy Zygmunt Fok zdjęcia Zygmunt Fok galeria Zygmunt Fok biografia Zygmunt Fok nominacje Zygmunt Fok nagrody i wyróżnienia Zygmunt Fok filmografia Zygmunt Fok aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.